Yritysesittely

Yrittäjä Internesian takana

Yrittäjä Internesian takana

Nimeni on Mari Rajaniemi ja perustin yritykseni Internesian vuonna 2006 työllistääkseni itseni ja päästäkseni luomaan jotain omaa. Vuosien saatossa olen huomannut, että yrittäjyys on juuri minua varten, enkä enää vaihtaisi siitä pois. Olen aina halunnut tehdä asiat kunnolla ja omassa yrityksessä itsensä toteuttaminen onnistuu parhaiten. Asiakkailleni töitä tehdessäni osaan asettua asiakkaani asemaan ja nähdä työn toteutuksen yrittäjän näkökulmasta.

Laadukas ja ystävällinen palvelu ovat peruspilareitani. Haluan auttaa asiakkaitani toteuttamaan yritykselleen tyylikkäät kotisivut myynnin parantamiseksi. Myös koodaus on lähellä sydäntäni ja toteutan mielelläni erilaisia ohjelmointiprojekteja - pienestä dynaamisista sivustoista laajempiin tietojärjestelmiin. Olen tehnyt ohjelmointia myös alihankintana muille oman alani yrityksille.

Minulle on tuttua myös hakukoneoptimointi ja -markkinointi. Sosiaalista mediaa käytän päivittäin, seuraan oman alani julkaisuja ja välitän niitä eteenpäin. Kirjoitan myös ammatillista blogia, jossa syvennyn ajankohtaisiin ja usein kysyttyihin aiheisiin. Toteutan nykyään kaikki sivustot responsiivisiksi eli mobiiliystävällisiksi ja usein myös sisällönhallintajärjestelmällä eli asiakas voi itse päivittää sivustoa sen luomisen jälkeen. Toki tarjoan myös ylläpitopalvelua, jos asiakkaalla ei ole aikaa perehtyä sivuston päivittämiseen itse sekä konsultointia, jos tarvitset apua johonkin it-pulmaan.

Teen yhteistyötä erään lahtelaisen IT-yrityksen kanssa ja webhotellipalveluiden tarjoajaksi suosittelen Zoneria. Molemmat tarjoavat laadukasta palvelua kohtuuhintaan.

Voit seurata minua ja Internesiaa
Facebookissa
Twitterissä
LinkedInissä
About.me:ssä

Katso myös valokuvaussivustoni Mari Rajaniemi Photography.

Kun tarvitset tekijän tyylikkäille mobiiliystävällisille kotisivuille tai ohjelmoijaa, ota yhteyttä. Parhaiten tavoitat minut sähköpostitse, mutta soittaakin saa. Jätä viesti jos en pääse heti vastaamaan.

Mari Rajaniemi
Internesia
Y-tunnus: 2026720-4