You are currently viewing Mistä löydän kotisivuilleni tekijän?

Mistä löydän kotisivuilleni tekijän?

Oletko hiljattain perustanut yrityksen ja tarvitsisit yrityksellesi kotisivut? Vai onko sinulla jo toimiva yritys, mutta verkkosivut ovat jääneet viime vuosituhannelle? Ehkäpä sivusi ovat muuten hienot ja toimivat, mutta eivät mobiiliystävälliset? Tai haluaisitko laajentaa sivujasi verkkokaupalla? Tekijä tarvitsisi löytää, mutta mistä sellainen löytyisi? Mistä tiedän kuka on hyvä ja juuri minulle sopiva? Listaan tässä artikkelissa muutamia vinkkejä, mitä kautta kotisivujen tekijää voi lähteä etsimään. Voit pyytää tarjouksen kotisivuista myös Internesialta.

Suosittelijat

Ensimmäisenä kannattaa käydä tutut yrittäjät läpi, kuka on tehnyt heidän sivunsa ja suosittelevatko he tekijää sinulle? Kysy heiltä miksi he suosittelevat tai eivät suosittele jotakin tekijää, jotta sinulle selviää mahdollisten ongelmien syyt.  Kannattaa ottaa huomioon myös yrityksen koko – isommalle yritykselle voi sopia paremmin iso yritys tekijäksi, pienemmälle taas iso tekijäyritys voi helposti olla liian kallis. Voit myös kurkata tuttujen kotisivut läpi ja katsoa löytyykö sivujen alalaidasta tekijän tietoja.

Hakukone

Voit etsiä sopivaa tekijää myös hakukoneella. Tämä tapa voi tosin olla melko työläs, koska tekijöitä on niin paljon. Käytä hakusanan perässä paikkakunnan nimeä, jos haluat löytää paikallisen tekijän.

Sosiaalinen media

Monissa Facebookin ryhmissä etsitään usein kotisivujen tekijöitä. Voit tehdä oman aloituksen tai selata muiden saamia suosituksia. Voit myös pyytää suoraan tarjouksia sivujen tekijöiltä. Tämä tapa voi olla hyvinkin toimiva, mutta toisaalta viestejä voi tulla todella paljon ja jokainen ehdottaa eri tekijää.

Paikallinen uusyrityskeskus

Onko paikkakunnallasi uusyrityskeskus, joka auttaa uusia ja jo toimivia yrityksiä? Ehkäpä olet jo vieraillut siellä? Kysy myös heiltä tietoa paikallisista kotisivujen tekijöistä. Itse toimin Lahdessa ja meillä yrityksiä auttaa Lahden Seudun Kehitys LADEC. Uusyrityskeskuksesta kannattaa kysyä myös mahdollista tukea oman yrityksen digipalveluiden kehittämiseen.

Nerot.fi

Nerot.fi on netissä toimiva palvelu, josta löytyy yli 5000 tekijää. Tarjouspyynnön jättäminen on ilmaista, eikä sido sinua mihinkään. Kuvaile toiveesi ja aseta budjettisi, niin saat tarjouksia sopivilta tekijöiltä.

Anna vinkkisi!

Kommentoi alla tähän artikkeliin, mistä sinä löysit sivuillesi tekijän? Oliko löytäminen helppoa vai vaikeaa? Minkä kriteerien perusteella valitsit tekijän?

(Sivulla on vierailtu 363 kertaa, 1 vierailua tänään)
Haluatko jakaa tämän artikkelin?

Vastaa