You are currently viewing Kotisivuja ja ohjelmointia alihankintana

Kotisivuja ja ohjelmointia alihankintana

Internesia on jo toimintansa alkuajoista tehnyt myös alihankintana kotisivuja ja ohjelmointia. Alihankintaprojektit ovat olleet esimerkiksi valmiista ulkoasusta toimivien kotisivujen rakentaminen tai ohjelmointia vaativien toimintojen toteuttaminen sivustolle. Internesia on toteuttanut alihankintana myös erilaisia rekistereitä, sivustojen siirtoja ja tietysti kotisivuja kokonaisuutena suunnittelusta toteutukseen.

Alihankinnan teettäjä voi olla esimerkiksi mainostoimisto tai muita IT-palveluita tarjoava yritys, jonka ydintoiminta ei ole kotisivujen toteutus, mutta se halutaan kuitenkin asiakkaalle tarjota palveluna. Alihankintana työn teettäminen ei kuitenkaan ole sama asia kuin koko projektin hoitaminen alusta loppuun. Internesia toteuttaa tällaisissa alihankintaprojekteissa vain sovitun työn ja alihankinnan teettäjä sopii asiasta oman asiakkaansa kanssa sekä toimii yhteydenpitäjänä Internesian ja loppuasiakkaan välillä. Tällä tavoin alihankintatyön tuntihinta voidaan pitää alhaisena.

Miten Internesia mieluiten hoitaa alihankintaprojektin?

 • alihankinnan teettäjä hoitaa kaiken yhteydenpidon oman asiakkaansa kanssa
 • Internesia antaa tuntiarvion ja tarjouksen valmiin määrittelyn pohjalta
 • Internesia toteuttaa työn
 • Internesia laskuttaa työn alihankinnan teettäjältä, joka voi edelleen laskuttaa työn omalta asiakkaaltaan oman hinnastonsa mukaan

Internesia on tehnyt alihankintaa jo pian 10 vuotta muun muassa erään lahtelaisen IT-yrityksen kanssa. Yrityksen tietohallintojohtaja kommentoi yhteistyötä näin:

Kaiken, mitä olemme pyytäneet, olet saanut toteutettua! Kiitos siitä!

Olisitko kiinnostunut teettämään projektisi alihankintana? Tarvitseko apua kotisivujen toteutukseen tai ohjelmointiin? Ota yhteyttä, niin sovitaan yhteistyöstä!

(Sivulla on vierailtu 180 kertaa, 1 vierailua tänään)
Haluatko jakaa tämän artikkelin?

Tällä artikkelilla on 2 kommenttia

 1. Paula

  Onko mahdollista rakentaa sellainen wordpressin näköinen sivu, mutta ilman monimutkaisia taustajärjestelmiä, vaan kevyemmin, että voi itse muokata suoraan tekstiä?

  1. Mari Rajaniemi

   Hei Paula,
   Kyllä se on mahdollista. Riippuu kuitenkin paljon toteuttavasta sivustosta, onko se järkevää, koska räätälöityjen ratkaisuiden tekeminen on tietysti paljon hinnakkaampaa. Jos haluat lisätietoja, niin laita viestiä https://www.internesia.fi/yhteystiedot

Vastaa