You are currently viewing Hyväksi todettuja WordPress teemoja

Hyväksi todettuja WordPress teemoja

Teen paljon verkkosivuja WordPressille ja käytän sivujen pohjana valmiita teemoja, joita on saatavilla lukuisia. Aina uutta teemaa ostaessa kyllä vähän jännittää, että millainenkohan tämä onkaan toimivuudeltaan, vaikka teeman saamat arvostelut olisivatkin hyvät. Teemoissa kun on paljonkin eroja niiden tekijästä riippuen. On teemoja, jotka toimivat kuin unelma ja joissa on myös toimiva tukipalvelu, jos johonkin asiaan kaipaa neuvoa. Sitten on myös teemoja, joiden kanssa joutuu tappelemaan iltamyöhään ja joiden tukipalvelu vastaa (jos vastaa), että ei voi mitään. Listaan tähän nyt muutamia hyväksi havaitsemiani teemoja ja niiden tekijöitä.

Avada

Avada on monipuolinen teema, jota pystyy kustomoimaan paljon esim. omilla tyyleillä. Avadalla olen toteuttanut mm. Recair Oy:n Daikin lämpöpumput sivuston.


Tutustu teemaan Avada

BuildPress

BuildPress teema on sopiva mm. kone- ja rakennusalan yrityksille. Tällä teemalla olen toteuttanut AF-Partsin sivut.


Tutustu teemaan BuildPress

Dream Spa

Dream Spa teema sopii hyvin kauneudenhoitoalan yrityksille. Toteutin tällä teemalla Hoitola Laventelin kotisivut.


Tutustu teemaan Dream Spa

Enfold

Enfold on minulle uusi tuttavuus, sivut tällä teemalla asiakkaalleni ovat vielä työn alla, mutta teema tuntuu toimivan todella hyvin.


Tutustu teemaan Enfold

Logistic

Tämä teema sopii esimerkiksi kuljetus- ja rakennusalan yrityksille. Tällä teemalla olen toteuttanut Averfin Oy:n kotisivut.


Tutustu teemaan Logistic

Unicon

Unicon on monipuolinen ja yksinkertaisen kaunis teema monenlaisille sivuille. Toteutin tällä teemalla Human Insight kotisivut.


Tutustu teemaan Unicon

ShapedPixels teemat

ShapedPixels tarjoaa monia eri teemoja. Asiakaspalvelu pelaa! Näillä teemoilla olen toteuttanut mm. Kylmannin ja Kennel Snowmistin kotisivut.


Tutustu ShapedPixels teemoihin

(Sivulla on vierailtu 399 kertaa, 1 vierailua tänään)
Haluatko jakaa tämän artikkelin?

Tällä artikkelilla on 2 kommenttia

 1. Eija Pohjansaari

  Asia on nyt ajankohtainen eli pitäisi tehdä pienyrityksen WP-sivut. Avada on minusta liian suuri ja serverille raskas sekä hitaasti latautuva pienen firman tarpeita ajatellen. Sivuliikennemäärät kun jäävät aika alhaiksiksi, vaikka markkinointia tulevaisuudessa tehostetaankin. Mitä mieltä olet Divistä? Tarvitsisin jonkun aika helpon ja nopean teeman, josta saisi ulkoasultaan elegantin ja johon voisi laittaa valokuvaajan portfolion. Mitä mieltä olet, mikä olisi paras valinta yritykselle, jolla ei ole esim. nettikauppaa, josta tilata tuotteita? t. epätietoinen Vantaalta

  1. Mari Rajaniemi

   Hei Eija,
   Divi on myös hyvä ja toimiva valinta teemaksi. Olen toteuttanut sillä muutamia sivustoja. Se ei ole itsessään niin monipuolisesti muokattava kuin esimerkiksi juuri Avada, mutta jos tällaisille muokkauksille ei ole tarvetta, niin Divillä saa kyllä hienot sivut toteutettua. 🙂

Vastaa