You are currently viewing Case: Lasse Hoikka & Souvarit

Case: Lasse Hoikka & Souvarit

Lasse Hoikka & Souvarit on suosittu tanssiyhtye Suomen Lapista. Souvarit on aloittanut esiintymisensä jo vuonna 1978 ja yhtye on myynyt useita kulta- ja platinalevyjä.

Internesia aloitti yhteistyön Souvareiden kanssa vuonna 2009. He tarvitsivat silloin ohjelmointiapua sivustolleen. Nyt vuonna 2016 oli aika uudistaa sivuston ulkoasu ja ottaa käyttöön uusi sisällönhallintajärjestelmä WordPress. Ulkoasun suhteen toiveena oli tyylikkyys ja yksinkertaisuus. Käyttöön otettiin ilmainen Lifestyle-teema, joka on responsiivinen eli mobiiliystävällinen. Teemaa muokattiin hieman Souvareille sopivaksi. Sivustosta erillisenä toimii keikkakalenteri Tanssi.netissä, josta on upotettu Souvareiden oma sivu Keikkakalenteri-sivulle. Vieraskirja on jo aiemmin ohjelmoitu ja räätälöity juuri Souvareiden sivustoa varten, nyt siitä muokattiin vain hieman ulkoasua ja tehtiin muutama tietoturvakorjaus ohjelmakoodiin.

Souvareiden sivuston toteutuksen hoiti yhdessä Internesian kanssa Lasse Hoikan veljenpoika Janne Hoikka. Janne kommentoi sivuprojektia näin:

Souvareiden sivuja lähdettiin uudistamaan, koska sivut piti päivittää nykyaikaan. Osa toiminnoista haluttiin pitää sellaisenaan. Osa toiminnoista vaati taas täysin uutta toteutusta. Sisällönhallintajärjestelmäksi Internesia suositteli  WordPressia, en ole katunut päätöstä. Marin kanssa yhteistyö on aina sujunut hyvin. Internesia on minulle tuttu monestakin eri projektista. Aina olen ollut tyytyväinen.

Tutustu Lasse Hoikan & Souvareiden kotisivuihin

(Sivulla on vierailtu 416 kertaa, 1 vierailua tänään)
Haluatko jakaa tämän artikkelin?

Vastaa