Verkkokauppa

Tarjoan osaamistani niin verkkokaupan perustamiseen kuin kehittämiseenkin. Verkkokaupan voi luoda osaksi kotisivuja lisäosalla tai rakentaa kokonaan oman kokonaisuuden.

Verkkokaupassa tärkeää on sen luotettava ja nopea toimivuus, käyttäjäystävällisyys sekä tyylikäs ulkoasu. Myös hakukoneoptimointi on ehdoton edellytys menestyvän kaupan toteuttamiseksi. Otan nämä kaikki asiat huomioon toteuttaessani asiakkaideni verkkokauppoja.

Verkkokauppalisäosat

Sisällönhallintajärjestelmään kätevästi asennettavia verkkokauppalisäosia esimerkiksi:

Verkkokauppasovellukset

Edustamani helppokäyttöinen ja suomalaiseen kaupankäyntiin hyvin soveltuva verkkokauppaohjelmisto:

Valmiskaupasta Finquun

Tarvitseko apua siirtymisessä Valmiskaupasta Finquun? Voin auttaa sinua tuotteiden siirtämisessä ja ulkoasun muokkauksessa. Laita viestiä, niin katsotaan mitä voin tehdä. Referensseistäni löydät useita kauppoja, joita olen toteuttanut Finqulla ja WooCommercella.

Maksupalvelu

Yhteistyökumppanini Paytrailin kautta saat verkkokauppaasi kattavan, toimivan ja suomalaisen maksupalvelun.

Tutustu Paytrailiin
Tilaa Paytrail

Ylläpitopalvelu

Jos et ehdi perehtyä sisällönhallintajärjestelmän  käyttöön voin päivittää sivuja ja verkkokauppaa puolestasi. Tuntihintani on 50 €/h + alv.

WordPressille ja WooCommercelle tarjoan ylläpitopakettia hintaan 50 €/vuosi + alv. Paketti sisältää tietoturva- ja korjauspäivitysten tarkistamisen ja asentamisen kuukausittain.

Verkkotunnus & webhotelli

Yhteistyökumppaneideni Zonerin, Suomen Hostingpalveluiden ja Hostaanin kautta saat verkkokauppaasi luotettavasti toimivan verkkotunnuksen ja webhotellin. SSL-salaus sisältyy suosittelemieni palveluntarjoajien webhotelleihin.

Tutustu Zoneriin
Tutustu Suomen Hostingpalveluihin
Tutustu Hostaaniin

WooCommerce - Verkkokauppapaketit

Pieni

1595 + alv
 • Etusivu + 1-5 sisältösivua
 • 25 tuotteen tietojen syöttäminen
 • WooCommercen kaikki ominaisuudet
 • Maksu- ja toimitustapojen asennus
 • Ulkoasun suunnittelu ja toteutus
 • Sisältösivujen hakukoneoptimointi
 • Kuvakaruselli, blogi, lomake
 • Käyttökoulutus etänä 1 tunti

Perus

2595 + alv
 • Etusivu + 1-15 sisältösivua
 • 50 tuotteen tietojen syöttäminen
 • WooCommercen kaikki ominaisuudet
 • Maksu- ja toimitustapojen asennus
 • Ulkoasun suunnittelu ja toteutus
 • Sisältösivujen hakukoneoptimointi
 • Kuvakaruselli, blogi, lomake
 • Käyttökoulutus etänä 1-2 tuntia

Edistynyt

5595 + alv
 • Etusivu + 1-25 sisältösivua
 • 100 tuotteen tietojen syöttäminen
 • WooCommercen kaikki ominaisuudet
 • Maksu- ja toimitustapojen asennus
 • Ulkoasun suunnittelu ja toteutus
 • Sisältösivujen sekä tuotteiden hakukoneoptimointi
 • Kuvakaruselli, blogi, lomake
 • Henkilökohtainen käyttökoulutus puoli päivää

Kaikki verkkokauppapaketit sisältävät

WooCommercen ominaisuudet

WooCommerceen on saatavilla lukuisia muita ominaisuuksia lisäosien kautta.

Etkö löytänyt verkkokauppapaketeista sopivaa?

Laita viestiä, niin annan sinulle tarjouksen sopivasta paketista.

Haluatko verkkosivut ilman verkkokauppaa?

Tutustu WordPress-sivustopaketteihin Kotisivut-sivulla.

Mitä mieltä asiakkaani ovat?

Sisustusmyymälä BearFamily

Internesia toteutti verkkokauppamme sovitun mukaisesti ja olemme todella ylpeitä verkkokaupastamme. Projekti onnistui hyvin ja kaikki yhteistyö toimi sovitusti. Lisäksi kaupan avulla saimme helpotusta yrityksen perusasioihin. Ulkoasu tukee brändiämme ja verkkokaupan toimivuus on hyvä. Suosittelen ehdottomasti Internesiaa ja Maria.

www.bearfamily.fi

Janne Flyktman

Sisustusmyymälä BearFamily

Nukkekodin lumo Oy

Marin kanssa verkkokaupan pystytys tapahtui nopeasti ja ajallaan. Mari kuunteli minua, toteutti ideoitani ja neuvoi minua verkkokaupan hallinnoinnissa. En olisi saanut verkkokauppaani pystyyn ilman Maria ja lämpimästi suosittelen häntä kaikille!

www.nukkekodinlumo.fi

Sari-Anne Nousiainen

Nukkekodin lumo Oy

Havinan

Piristääkseen koronan kurittamia pienyrittäjiä Lahden kaupunki arpoi yrityspalveluseteleitä viime keväänä. Onnekseni toiminimeni Havinan voitti setelin! Verkkokauppa Havinalle on ollut haaveena, ja Internesian selkeä ja ytimekäs palvelukuvaus osui Havinan tarpeisiin.

Aloituspalaverissa Mari selitti selvästi ja konkreettisesti, miten verkkosivujen ja verkkokaupan rakentaminen etenee. Mari osasi luoda Havinan sivuille sellaisen ulkoasun, joka mielestäni kuvaa hyvin Havinan henkeä ja ilmettä. Yhteistyö sujui ja kysymyksiini sain selvät vastaukset. Hän myöskin osasi opastaa minua sivujen ylläpitoon selkeästi ja ymmärrettävästi.

Kiitokset hyvästä työstä!

www.havinan.fi

Päivi Vallin

Havinan

Säätö & Sähkö & Valo

Suosittelen Maria kotisivujen ja verkkokauppasivujen tekemisestä. Yhteistyömme oli sujuvaa, vaikkei itsellä ollut juuri tietoa sivujen tekemisestä. Olen lopputulokseen tyytyväinen ja tarkoitus on vielä lisätä sivuja ja mahdollisia blogikirjoituksia. Arvostan myös sitä turvaa, ettei mahdollisessa ongelmatilanteessa ole yksin miettimässä mitenkä asia ratkaistaan.

www.saatosahko.fi

Kari Karila

Säätölaite ja Kiinteistön Sähköhuolto Roi ky

Boutique 52

Halusin vaihtaa verkkokauppa alustaa Magentosta WooCommerceen ja Nerot.fi palvelun kautta päädyin Mari Rajaniemen tarjoukseen. Kaikki oli alusta asti helppoa ja mutkatonta. Mari laittoi tarjouksen, jossa oli selkeästi hinta ja mitä siihen kuuluu. Eipä kulunut kauaa, kun pääsin tutustumaan uuteen verkkokauppaani. Kaikki oli niin kuin pitikin ja pienellä muokkauksella kaupasta tuli juuri sellainen kun olin toivonut.

Kati Koivuniemi

Boutique 52

Helmikori

Verkkokauppani on ollut olemassaolonsa alusta - vuodesta 2010 - asti Valmiskaupassa. Kaupan luonteen vuoksi tuotteita on kertynyt paljon, ja niiden siirtäminen itse tuntui mahdottomalta. Siksi halusin antaa verkkokaupan siirron Valmiskaupasta Finquun luotettavan kumppanin hoidettavaksi.

Keskustelimme Marin kanssa kaupan perusasiat, omat toiveeni uuden verkkokaupan ulkoasusta, siirron aikataulun ja hinnan selväksi, ja sen jälkeen Mari pääsi tekemään siirtoon liittyviä toimenpiteitä. Kaupan siirto onnistui erinomaisesti, sovitussa aikataulussa ja hinta-arviokin osui kohdalleen. Paras 'todiste' siitä, että kaikki on tehty oikein, oli kun ensimmäinen tilaus Finqu-kauppaan tuli vain tunti sen jälkeen, kun Mari oli saanut uuden kaupan ohjaukset valmiiksi. Olen erittäin tyytyväinen ja suosittelen!

www.helmikori.fi

Tiina Rinne

Helmikori.fi

Zekotus - RKS Tietopalvelu Oy

Siirsimme verkkokauppamme Valmiskaupasta Finquun ja Internesian Mari Rajaniemi toteutti kaupan ulkoasun muokkaukset ja tekniset ratkaisut. Yhteistyö oli helppoa ja vaivatonta, palvelu asiantuntevaa, saimme vastaukset kysymyksiimme sekä ratkaisut nopeasti. Työn kustannusarvio piti hyvin paikkansa ja kaupastamme tuli sellainen kuin suunnittelimme.

www.rks-tietopalvelu.fi

Zenith Suikkari

Zekotus - RKS Tietopalvelu Oy

Haluatko kysyä lisätietoja?

Olet ehkä vasta harkitsemassa verkkokaupan perustamista ja mietit eri vaihtoehtoja. Kerro minulle mitä haluat kaupassasi myydä, niin kerron mitkä vaihtoehdot mielestäni sopivat sinulle parhaiten.