Laita viestiä mari@internesia.fi | Kotisivut, ohjelmointi, verkkokaupat ja valokuvaus - Internesia - Lahti

Verkkokauppa

Tarjoan apua niin verkkokaupan perustamiseen kuin kehittämiseenkin. Verkkokaupan voi luoda osaksi kotisivuja lisäosalla tai rakentaa kokonaan oman kokonaisuuden.

Verkkokaupassa tärkeää on sen luotettava ja nopea toimivuus, käyttäjäystävällisyys sekä tyylikäs ulkoasu. Myös hakukoneoptimointi on ehdoton edellytys menestyvän kaupan toteuttamiseksi. Otan nämä kaikki asiat huomioon toteuttaessani asiakkaideni verkkokauppoja.

Verkkokauppasovellukset

Edustamiani helppokäyttöisiä ja suomalaiseen kaupankäyntiin hyvin soveltuvia verkkokauppaohjelmistoja:

Verkkokauppalisäosat

Sisällönhallintajärjestelmään kätevästi asennettavia verkkokauppalisäosia esimerkiksi:

Valmiskaupasta Finquun

Tarvitseko apua siirtymisessä Valmiskaupasta Finquun? Voin auttaa sinua tuotteiden siirtämisessä ja ulkoasun muokkauksessa. Laita viestiä, niin katsotaan mitä voin tehdä. Referensseistäni löydät useita kauppoja, joita olen toteuttanut Finqulla.

Mitä mieltä asiakkaani ovat?

Verkkokauppani on ollut olemassaolonsa alusta - vuodesta 2010 - asti Valmiskaupassa. Kaupan luonteen vuoksi tuotteita on kertynyt paljon, ja niiden siirtäminen itse tuntui mahdottomalta. Siksi halusin antaa verkkokaupan siirron Valmiskaupasta Finquun luotettavan kumppanin hoidettavaksi.

Keskustelimme Marin kanssa kaupan perusasiat, omat toiveeni uuden verkkokaupan ulkoasusta, siirron aikataulun ja hinnan selväksi, ja sen jälkeen Mari pääsi tekemään siirtoon liittyviä toimenpiteitä. Kaupan siirto onnistui erinomaisesti, sovitussa aikataulussa ja hinta-arviokin osui kohdalleen. Paras 'todiste' siitä, että kaikki on tehty oikein, oli kun ensimmäinen tilaus Finqu-kauppaan tuli vain tunti sen jälkeen, kun Mari oli saanut uuden kaupan ohjaukset valmiiksi. Olen erittäin tyytyväinen ja suosittelen!

www.helmikori.fi

Tiina Rinne

Helmikori.fi

Siirsimme verkkokauppamme Valmiskaupasta Finquun ja Internesian Mari Rajaniemi toteutti kaupan ulkoasun muokkaukset ja tekniset ratkaisut. Yhteistyö oli helppoa ja vaivatonta, palvelu asiantuntevaa, saimme vastaukset kysymyksiimme sekä ratkaisut nopeasti. Työn kustannusarvio piti hyvin paikkansa ja kaupastamme tuli sellainen kuin suunnittelimme.

www.rks-tietopalvelu.fi

Zenith Suikkari

Zekotus - RKS Tietopalvelu Oy

Mari Rajaniemi toteutti verkkokauppamme siirron uudelle alustalle. Yhteistyö oli sujuvaa ja helppoa. Mari vastasi kyselyihimme nopeasti. Saimme apua myös myöhemmin verkkokauppamme toiminnallisiin teknisiin kysymyksiin. Olemme tyytyväisiä yhteistyöhön. 

Susanna Poikela

Dell'Eco Shop

Minulla tuli eteen verkkokaupan muuttaminen Valmiskaupasta Finquun. Koska itselläni on muutakin yritystoimintaa kuin verkkokauppa päätin ulkoistaa koko setin avaimet käteen periaatteella. Vinkin Marin tietotaidosta sain eräältä isolta verkkokauppatoimijalta. Soitin Marille ja kerroin mitä tarvitsen, sovittiin aikataulu sekä hinta. Kaikki toimi loistavasti, uudessa verkkokaupassa ei ollut mitään säätämistä, tarvittaessa Mari olisi tehnyt tarvittavat muutokset. Suosittelen.

www.fastkauppa.fi

Raine Pekkarinen

Fastakauppa.fi

Haluatko tarjouksen verkkokaupasta tai kysyä lisätietoja?

Olet ehkä vasta harkitsemassa verkkokaupan perustamista ja mietit eri vaihtoehtoja. Kerro minulle mitä haluat kaupassasi myydä, niin kerron mitkä vaihtoehdot mielestäni sopivat sinulle parhaiten.

Sulje valikko