Palvelut / Verkkokauppa

Verkkokaupan perustaminen

Verkkokaupan perustaminen - Suunnitteletko verkkokaupan perustamista?

Internesia tarjoaa apua niin verkkokaupan perustamiseen kuin kehittämiseenkin. Verkkokaupan voi luoda osaksi kotisivuja lisäosalla tai rakentaa kokonaan oman kokonaisuuden.

Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää.


Valmiskaupasta Finquun

Tarvitseko apua siirtymisessä Valmiskaupasta Finquun? Voin auttaa sinua tuotteiden siirtämisessä ja ulkoasun muokkauksessa. Laita viestiä, niin katsotaan mitä voin tehdä.


Referenssejä

Katso lisää referenssejä» Pyydä tarjous verkkokaupasta «

Asiakaskokemuksia

Dell'Eco Shop - Finqu verkkokauppa Dell'Eco Shop


"Mari Rajaniemi toteutti kotisivujemme siirron uudelle alustalle. Yhteistyö oli sujuvaa ja helppoa. Mari vastasi kyselyihimme nopeasti. Saimme apua myös myöhemmin kotisivujemme toiminnallisiin teknisiin kysymyksiin. Olemme tyytyväisiä yhteistyöhön. "

- Susanna Poikela / Dell'Eco Shop

Fastkauppa.fi - Finqu verkkokauppa Fastakauppa.fi


"Minulla tuli eteen verkkokaupan muuttaminen Valmiskaupasta Finquun. Koska itselläni on muutakin yritystoimintaa kuin verkkokauppa päätin ulkoistaa koko setin avaimet käteen periaatteella. Vinkin Marin tietotaidosta sain eräältä isolta verkkokauppatoimijalta. Soitin Marille ja kerroin mitä tarvitsen, sovittiin aikataulu sekä hinta. Kaikki toimi loistavasti, uudessa verkkokaupassa ei ollut mitään säätämistä, tarvittaessa Mari olisi tehnyt tarvittavat muutokset. Suosittelen."

- Raine Pekkarinen / Fastkauppa.fi