Palvelut / Verkkokauppa

Verkkokaupan perustaminen

Verkkokaupan perustaminen

Tarjoan apua niin verkkokaupan perustamiseen kuin kehittämiseenkin. Verkkokaupan voi luoda osaksi kotisivuja lisäosalla tai rakentaa kokonaan oman kokonaisuuden.

Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää.


Valmiskaupasta Finquun

Tarvitseko apua siirtymisessä Valmiskaupasta Finquun? Voin auttaa sinua tuotteiden siirtämisessä ja ulkoasun muokkauksessa. Laita viestiä, niin katsotaan mitä voin tehdä. Referensseistä löydät useita kauppoja, joita olen toteuttanut Finqulla.


Referenssejä

Katso lisää referenssejä» Pyydä tarjous verkkokaupasta «

Asiakaskokemuksia

Helmikori.fi - Finqu verkkokauppa Helmikori.fi


"Verkkokauppani on ollut olemassaolonsa alusta - vuodesta 2010 - asti Valmiskaupassa. Kaupan luonteen vuoksi tuotteita on kertynyt paljon, ja niiden siirtäminen itse tuntui mahdottomalta. Siksi halusin antaa verkkokaupan siirron Valmiskaupasta Finquun luotettavan kumppanin hoidettavaksi.

Keskustelimme Marin kanssa kaupan perusasiat, omat toiveeni uuden verkkokaupan ulkoasusta, siirron aikataulun ja hinnan selväksi, ja sen jälkeen Mari pääsi tekemään siirtoon liittyviä toimenpiteitä. Kaupan siirto onnistui erinomaisesti, sovitussa aikataulussa ja hinta-arviokin osui kohdalleen. Paras 'todiste' siitä, että kaikki on tehty oikein, oli kun ensimmäinen tilaus Finqu-kauppaan tuli vain tunti sen jälkeen, kun Mari oli saanut uuden kaupan ohjaukset valmiiksi. Olen erittäin tyytyväinen ja suosittelen!"

- Tiina Rinne / Helmikori.fi

Zekotus - RKS Tietopalvelu Oy - Finqu verkkokauppa Zekotus - RKS Tietopalvelu Oy


"Siirsimme verkkokauppamme Valmiskaupasta Finquun ja Internesian Mari Rajaniemi toteutti kaupan ulkoasun muokkaukset ja tekniset ratkaisut. Yhteistyö oli helppoa ja vaivatonta, palvelu asiantuntevaa, saimme vastaukset kysymyksiimme sekä ratkaisut nopeasti. Työn kustannusarvio piti hyvin paikkansa ja kaupastamme tuli sellainen kuin suunnittelimme."

- Zenith Suikkari / Zekotus - RKS Tietopalvelu Oy

Dell'Eco Shop - Finqu verkkokauppa Dell'Eco Shop


"Mari Rajaniemi toteutti verkkokauppamme siirron uudelle alustalle. Yhteistyö oli sujuvaa ja helppoa. Mari vastasi kyselyihimme nopeasti. Saimme apua myös myöhemmin verkkokauppamme toiminnallisiin teknisiin kysymyksiin. Olemme tyytyväisiä yhteistyöhön. "

- Susanna Poikela / Dell'Eco Shop

Fastkauppa.fi - Finqu verkkokauppa Fastakauppa.fi


"Minulla tuli eteen verkkokaupan muuttaminen Valmiskaupasta Finquun. Koska itselläni on muutakin yritystoimintaa kuin verkkokauppa päätin ulkoistaa koko setin avaimet käteen periaatteella. Vinkin Marin tietotaidosta sain eräältä isolta verkkokauppatoimijalta. Soitin Marille ja kerroin mitä tarvitsen, sovittiin aikataulu sekä hinta. Kaikki toimi loistavasti, uudessa verkkokaupassa ei ollut mitään säätämistä, tarvittaessa Mari olisi tehnyt tarvittavat muutokset. Suosittelen."

- Raine Pekkarinen / Fastkauppa.fi