Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/1999) 10 §:n mukainen rekisteriseloste

Rekisterinpitäjä

Internesia (Y-tunnus 2026720-4)
15240 Lahti
www.internesia.fi

Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa

Mari Rajaniemi
Puhelin 044 534 1815
Sähköposti mari@internesia.fi

Rekisterin nimi

Internesian asiakasrekisteri
Internesian blogikirjoitusten tilaajat

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Internesian asiakasrekisterin henkilötietojen käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen ja asiakasviestintä sekä tiedottaminen.
Internesian blogikirjoitusten tilaajien henkilötietojen käsittelyn tarkoituksena on rekisterinpitäjän blogin kirjoitusten lähettäminen tilanneille henkilöille.
Henkilö voi poistua rekisteristä pyytämällä sitä rekisterinpitäjältä mari@internesia.fi tai sähköpostiviestissä olevan linkin kautta.

Rekisterin tietosisältö

Internesian asiakasrekisteriin henkilöstä tallennettavat tiedot:
- asiakasnumero
- yrityksen nimi
- yhteyshenkilön nimi
- katuosoite, postinumero, postitoimipaikka
- y-tunnus
- puhelinnumero
- sähköpostiosoite
- kotisivujen osoite
- verkkotunnuksen/webhotellin palveluntarjoaja

Internesian blogikirjoitusten tilaajista tallennettavat tiedot:
- nimi
- sähköpostiosoite

Säännönmukaiset tietolähteet

Internesian asiakasrekisterin tietolähteenä toimii asiakkaan kertomat laskutustiedot rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä voi täydentää tietoja YTJ:stä.

Internesian blogikirjoitusten tilaajien tietolähteenä toimii Internesian asiakasrekisteri ja henkilön itse antamat tiedot rekisterinpitäjän kotisivuilla olevalla liittymislomakkeella.

Tietojen säännönmukaiset luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi lainsäädännön niin velvoittaessa.

Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Rekisterinpitäjä käyttää MailChimp-sähköpostipalvelua tiedottamisessa ja blogikirjoitusten lähettämisessä. MailChimpille siirretään asiakasrekisteristä henkilön etunimi, sukunimi ja sähköpostiosoite. MailChimp on yhdysvaltalainen yhtiö, jolloin henkilötietoja siirtyy Euroopan Unionin ulkopuolelle. Henkilötiedot ovat kuitenkin suojattuna henkilötietolain edellyttämällä tavalla ja MailChimp kuuluu USA:n ja EU:n välisen Privacy Shield -kehyksen sertifioitujen yritysten listalle. Lue lisää MailChimpin sivuilta.

Rekisterin suojauksen periaatteet

Manuaalinen aineisto

Lähtökohtaisesti henkilötietoja ei käsitellä manuaalisesti. Mikäli jotain tietoja joudutaan käsittelemään manuaalisesti, henkilötietoja sisältävät asiakirjat tuhotaan asianmukaisesti käsittelyn jälkeen.

ATK:lla käsiteltävät tiedot

Asiakastietoja ja blogikirjoitusten tilaajatietoja sisältävän järjestelmän käyttöön ovat oikeutettuja vain rekisterinpitäjän yhteyshenkilö. Tiedot kerätään tietokantoihin, jotka ovat palomuurein, salasanoin ja muilla teknisillä keinoilla suojattuja.