Referenssit

Katso alta referenssejä toteuttamistani kotisivuista, verkkokaupoista ja erilaisista web-pohjaisista sivustoista. Ota yhteyttä, jos etsit omille kotisivuillesi tai verkkokaupallesi tekijää, niin katsotaan miten voin auttaa sinua.

Bluesan Oy

Mainos- ja liikelahjoja, mainostekstiilejä ja työvaatteita

Yhteistyö Marin kanssa oli heti alusta alkaen helppoa ja vaivatonta. Hän ymmärsi toimialamme erityisvaatimukset hyvin ja kysyi tarvittaessa jos ei tiennyt. Toisaalta hän myös rohkeasti sanoi jos joku idea ei ollut hyvä tai toteuttamiskelpoinen. Suunniteltu aikataulu piti hyvin. Voin lämpimästi suositella Maria ja Internesiaa kotisivujen tekoon ja ylläpitoon.

www.bluesan.fi

Harri Paasovaara

Bluesan Oy

Havinan

Hyvää mieltä Havinalta

Piristääkseen koronan kurittamia pienyrittäjiä Lahden kaupunki arpoi yrityspalveluseteleitä viime keväänä. Onnekseni toiminimeni Havinan voitti setelin! Verkkokauppa Havinalle on ollut haaveena, ja Internesian selkeä ja ytimekäs palvelukuvaus osui Havinan tarpeisiin.

Aloituspalaverissa Mari selitti selvästi ja konkreettisesti, miten verkkosivujen ja verkkokaupan rakentaminen etenee. Mari osasi luoda Havinan sivuille sellaisen ulkoasun, joka mielestäni kuvaa hyvin Havinan henkeä ja ilmettä. Yhteistyö sujui ja kysymyksiini sain selvät vastaukset. Hän myöskin osasi opastaa minua sivujen ylläpitoon selkeästi ja ymmärrettävästi.

Kiitokset hyvästä työstä!

www.havinan.fi

Päivi Vallin

Havinan

Hoitola Laventeli

Tule nauttimaan hyvinvointipalveluista Lahden Tiedepuistossa.

Marin yrityksellä Internesialla on hyvät, selkeät ja ymmärrettävät kotisivut ja hän tuntui luotettavalta yhteistyökumppanilta. Sekin on plussaa, että saimme Internesia kautta hyvän logon suunnittelijan. Olemme todella tyytyväisiä kotisivuihimme ja logoomme.

www.hoitolalaventeli.fi

Angelika Maasikmäe & Catalina León Urpala

Hoitola Laventeli

HR-Boosti Oy

Ryhtiä, rotia ja rullaavuutta henkilöstöasioihin

Mari otti kotisivuprojektista hyvän kopin heti alusta lähtien. Yhteistyö ja yhteydenpito oli helppoa, sujuvaa ja välitöntä. Marilla oli positiivinen ja aktiivinen hyvän fiiliksen ote projektin alusta loppuun asti. Pystyin luottamaan Marin asiantuntijuuteen ja olen todella tyytyväinen myös lopputulokseen.

www.hrboosti.fi

Suvi Matinlauri

HR-Boosti Oy

Kultakiila Oy

Laadukkaat korut kauneimpiin hetkiin!

Työskentely ja yhteydenpito Marin kanssa oli sujuvaa ja välitöntä alusta lähtien. Tyhmimpiinkin kysymyksiin sai selkeät vastaukset. Muutenkin palvelu oli asiakaslähtöistä ja niinpä sivuistakin tuli Marin avulla juuri meille sopivat.

www.kultakiila.fi

Laura Tennberg

Kultakiila Oy

Lauran Trimmaamo

Se aidosti koiraystävällinen koiratrimmaamo Helsingissä

Olemme todella tyytyväisiä Marin tekemän uusitun kotisivun ulkonäköön ja toimivuuteen sekä verkkokauppaan.

Mari osasi hienosti "lukea ajatuksiamme", kun yritimme sönköttää mitä muutoksia sivuille ja kauppaan halusimme.

Yhteistyö oli mutkatonta ja saimme kaikkiin kysymyksiin vastaukset nopeasti ja selkeästi.

Mari myös auttoi päätöksissä antamalla ammattilaisen mielipiteen niistä ideoista ja ajatuksista, mitä itse emme osanneet helposti päättää.

Halusimme helpottaa samalla omaa tulevaa työtaakkaa ja jatkossa Mari hoitaa myös sivujen ja sen lisäosien päivitystyöt meidän puolesta.

Suosittelemme lämpimästi Maria ja Internesiaa sekä sivujen että niiden ylläpitopäivitysten yhteistyökumppaniksi.

www.trimmaus.net

Laura Vehviläinen & Tiina Roponen

Lauran Trimmaamo

Ruokailo

Vegaaniset kokkikurssit - Ravitsemuksen asiantuntija

Olen tyytyväinen lopputulokseen ja oikein nautin uudistetuista verkkosivuista. Yhteistyö oli sujuvaa ja sain nopeasti vastaukset esittämiini kysymyksiin. Jos Mari ei tiennyt jotain otti hän asiasta selvää. Mari ymmärsi mitä tarkoitin ja osasi selittää sen mitä en ymmärtänyt. Erityiskiitos tiukalla aikataululla suoritetusta miljöökuvauksesta.

www.ruokailo.fi

Charlotta Hyttinen

Ruokailo

Zekotus - RKS Tietopalvelu Oy

Kirja on aina onnistunut lahja

Siirsimme verkkokauppamme Valmiskaupasta Finquun ja Internesian Mari Rajaniemi toteutti kaupan ulkoasun muokkaukset ja tekniset ratkaisut. Yhteistyö oli helppoa ja vaivatonta, palvelu asiantuntevaa, saimme vastaukset kysymyksiimme sekä ratkaisut nopeasti. Työn kustannusarvio piti hyvin paikkansa ja kaupastamme tuli sellainen kuin suunnittelimme.

www.rks-tietopalvelu.fi

Zenith Suikkari

Zekotus - RKS Tietopalvelu Oy

Haluatko tarjouksen tai kysyä lisätietoja?

Etsitkö tekijää kotisivuillesi tai verkkokaupallesi? Mietityttääkö jokin asia? Laita viestiä, niin jutellaan lisää!