Ohjelmointi

Toteutan dynaamisia tietokantapohjaisia web-sivustoja ja tietojärjestelmiä PHP-ohjelmoinnilla. Teen myös yksilöllisesti räätälöityjä ohjelmistoja toiveiden mukaan.

Olen toteuttanut mm. rekistereitä, haku- ja tilausjärjestelmiä sekä dynaamisia sivustoja, joissa käyttäjät voivat kirjautua sisään ja saada erilaisia palveluita käyttöönsä. Toteutan ohjelmointia myös alihankintana.

Räätälöidyt sovellukset

Toteutan erilaisia ohjelmointiprojekteja asiakkaani tarpeiden mukaan. Laita rohkeasti viestiä, jos etsit koodaria projektiisi.

Apua projekteihin

Teen PHP-ohjelmointia myös alihankintana.

Kysy lisää

Toteuttamiani ohjelmointiprojekteja

Ajotilausjärjestelmä - Helsingin Pika-Apu Oy

Ajotilausjärjestelmä - Helsingin Pika-Apu Oy

Toteutin Helsingin Pika-Apu Oy:lle räätälöidyn ajotilausjärjestelmän asiakkaan ajotilausten hallintaan. Järjestelmässä voi muun muassa jättää tilauksen, seurata tilauksen etenemistä, tarkastella ajolistoja, raportteja ja lokeja. Järjestelmästä löytyy lisäksi oma osio ylläpidolle, osoitetietokanta sekä viesti-ikkuna. PDA-laitteille on myös optimoitu oma näkymä. Järjestelmä on myös integroitu Helsingin Pika-Apu Oy:n kotisivujen kanssa, joka mahdollistaa yksittäisen tilauksen jättämisen kotisivujen lomakkeen kautta.

Lue lisää ajotilausjärjestelmästä

Hakemusjärjestelmä - Rajaseutu ry

Opintoapurahahakemusjärjestelmä - Rajaseutu ry

Rajaseutu ry on aatteellinen vapaaehtoisvoimin toimiva yhdistys, jonka toiminta kohdistuu Suomen rajaseudun alueisiin. Yhdistyksen tavoitteena on edistää rajamaakuntien hyvinvointia ja menestystä. Rajaseutu ry jakaa vuosittain opintoapurahoja, joiden hakemista varten toteutettiin hakemusjärjestelmä.

Rajaseutu ry – Toimintaa rajaseutujen hyväksi

Räätälöity websovellus - Sätkyopas - Adato Energia Oy

Sätkyopas - Adato Energia Oy

Sähkötyöturvallisuuskoulutus on suunnattu sähköverkko-, teollisuus- ja voimalaitospuolen henkilöstölle. Adato Energia halusi toteuttaa sähkötyöturvallisuuskoulutuksen tueksi sähköisen Sätkyoppaan. Sätkyopas on koulutuksen käyneiden käytettävissä.

Suurjännitelaitteistojen sähkötyöturvallisuus – Sätkyopas

Haluatko tarjouksen ohjelmointiprojektistasi tai kysyä lisätietoja?

Jos sinulla on idea palvelusta, jonka haluat tarjota omille asiakkaillesi, ja voin auttaa sen toteuttamisessa. Laita viestiä niin jutellaan lisää.