Palvelut / Ohjelmointi

PHP-ohjelmointia

PHP-ohjelmointia - Koodari apunasi

Internesia toteuttaa dynaamisia tietokantapohjaisia web-sivustoja ja tietojärjestelmiä laadukkaasti ammattitaidolla. Teen myös sinulle yksilöllisesti räätälöityjä ohjelmistoja.

Olen mm. räätälöineet verkkokauppasovelluksia asiakkaideni toiveiden mukaisiksi. Toteutan ohjelmointia myös alihankintana.


Referenssejä

  • Sovellukset
MusaEdu
Saalistilastot
Ajotilausjärjestelmä - Helsingin Pika-Apu Oy

Katso lisää referenssejä


Esimerkkejä sovelluksista

Jäsenrekisteri Internesia Members
Ajotilausjärjestelmä
MusaEdu-sivusto
Päiväkirjasivusto
Saalistilastot-sivusto
Tulosjärjestelmä koirayhdistykselle
Tuntikirjaus-sovellus


» Kysy lisää ohjelmoinnista «

Asiakaskokemuksia

MusaEdu - Soiton opetusta MusaEdu - Soiton opetusta


"Sivuston toteutus sujui hienosti. On ollut hienoa, että olemme saaneet sivustoon kaikki ne toiminnallisuudet, joita olemme tarvinneet. Olemme myös tehneet todella paljon muutoksia alkuperäiseen suunnitelmaan, mutta Internesia on toteuttanut niistä kaikki erinomaisella asenteella."

- MusaEdu Ay

Saalistilastot - Tilastointijärjestelmä Saalistilastot - Tilastointijärjestelmä


"Olen ollut tosi tyytyväinen, että sain juuri Internesian toteuttamaan sivustoni. Kun etsiskelin sivustolleni toteuttajaa, pidin tärkeimpinä kriteereinä tekijän ammattitaitoa sekä aikataulun pitävyyttä. Selailin Internesian aiempia referenssejä ja vakuutuin, että Internesia pystyy toteuttamaan sivustoni. Internesia ylitti odotukseni. Koko projekti eteni suunnitellussa aikataulussa, valmistui ajoissa ja yhteistyö projektin aikana toimi mutkattomasti. Suosittelen vilpittömästi Internesiaa kotisivujen ja ohjelmistojen toteuttajaksi."

- Tarmo Anttinen

Helsingin Pika-Apu Oy:n ajotilausjärjestelmä - Ajotilausjärjestelmä, Helsingin Pika-Apu Oy Helsingin Pika-Apu Oy:n ajotilausjärjestelmä


"Ajotilausjärjestelmän suunnittelu ja toteutus on sujunut jo vuosia mutkattomasti ja hyvin nopealla aikataululla. Suuri kiitos Internesian Mari Rajaniemelle!"

- Helsingin Pika-Apu Oy