Kotisivut

Suunnittelen ja toteutan tyylikkäät kotisivut asiakkaani tarpeiden ja toiveiden mukaan yrityksille ja yhdistyksille.

Kauttani saat kaiken tarvittavan verkkosivuillesi: tyylikkään ulkoasun, sisällönhallintajärjestelmän, ylläpitopalvelut, hakukoneoptimoinnin ja kävijäseurannan sekä yhteistyökumppaneideni kautta myös logon, graafiset elementit, verkkotunnuksen ja webhotellin. Autan myös jos tarvitset apua esimerkiksi MailChimpin uutiskirjeiden, chatin, sosiaalisen median tai Googlen mainonnan kanssa.

Yksilöllinen ulkoasu

Sivustoillesi suunnitellaan ja toteutetaan tyylikäs yksilöllinen ulkoasu toiveidesi mukaan.

Responsiivisuus

Toteutan kaikki sivustot responsiivisina eli mobiiliystävällisinä. Ne toimivat kaikilla päätelaitteilla.

Mitä tarkoittaa responsiivinen?

Sisällönhallinta

Voit päivittää sivustoasi itse helposti WordPress-sisällönhallintajärjestelmällä.

Hakukoneoptimointi

Hakukoneoptimointi parantaa sivujesi näkyvyyttä hakutuloksissa. Sivupaketteihin sisältyy perushakukoneoptimointi.

Tutustu hakukoneoptimointiin

Logo ja Grafiikka

Jos tarvitset sivustollesi logon tai muita graafisia elementtejä, esimerkiksi persoonallisia ikoneita, niin niiden toteuttaminen onnistuu yhteistyökumppaneideni kautta.

Uutiskirje

Uutiskirjeiden lähettämistä varten sivustolle voidaan integroida esimerkiksi MailChimp-lisäosa. Asiakkaasi voivat tilata uutiskirjeesi suoraan verkkosivujesi kautta.

Tapahtumakalenteri

Tapahtumien järjestämistä varten sivuille voidaan liittää esimerkiksi Modern Events Calendar -lisäosa. Lisäosan avulla asiakkaasi voi ilmoittautua tapahtumiin.

Ajanvarauskalenteri

Nettiajanvarauskalenteri on hyvä ominaisuus esimerkiksi palveluiden tarjoajille. Sivustolle voidaan linkittää tai liittää ajanvarauskalenteri.

Nettiajanvarauspalvelut esittelyssä

Verkkokurssialusta

Verkkokurssien järjestäminen onnistuu myös verkkosivujen kautta. Sivustolle voidaan liittää verkkokurssialusta, esimerkiksi LearnDash. Asiakkaasi voivat rekisteröityä ja ostaa verkkokurssejasi helposti kotisivujesi kautta.

Verkkokauppa

Sivustolle voidaan asentaa verkkokauppalisäosa tai verkkokauppasovellus. Kaikki yhtä helppoja käyttää ja ylläpitää kuin kotisivutkin.

Lue lisää verkkokaupoista

Ylläpitopalvelu

Jos et ehdi perehtyä sisällönhallintajärjestelmän käyttöön voin päivittää sivuja puolestasi. Tuntihintani on 50 €/h + alv.

WordPressille ja Joomlalle tarjoan ylläpitopakettia hintaan 50 €/vuosi + alv. Paketti sisältää tietoturva- ja korjauspäivitysten tarkistamisen ja asentamisen kuukausittain.

Verkkotunnus & webhotelli

Yhteistyökumppaneideni Zonerin, Suomen Hostingpalveluiden ja Hostaanin kautta saat sivustollesi luotettavasti toimivan verkkotunnuksen ja webhotellin. SSL-salaus sisältyy suosittelemieni palveluntarjoajien webhotelleihin. Tutustu Zoneriin Tutustu Suomen Hostingpalveluihin Tutustu Hostaaniin

WordPress - Kotisivupaketit

Yksi sivu

495 + alv
 • Etusivu (ei sisältösivuja, max 3 osiota)
 • Yksinkertainen ulkoasu
 • Käyttökoulutus etänä 0,5 tuntia
 • Hakukoneoptimointi
 • Kuvakaruselli, blogi, lomakkeet
 • Kävijäseurannan asennus
 • Uutiskirje integraatio

Perus

895 + alv
 • Etusivu + 1-5 sisältösivua
 • Ulkoasun suunnittelu ja toteutus
 • Käyttökoulutus etänä 1 tunti
 • Hakukoneoptimointi
 • Kuvakaruselli, blogi, lomake
 • Kävijäseurannan asennus
 • Uutiskirje integraatio

Edistynyt

1195 + alv
 • Etusivu + 6-10 sisältösivua
 • Ulkoasun suunnittelu ja toteutus
 • Käyttökoulutus etänä 1-2 tuntia
 • Hakukoneoptimointi
 • Kuvakaruselli, blogi, lomake
 • Kävijäseurannan asennus
 • Uutiskirje integraatio

Kaikki kotisivupaketit sisältävät

Etkö löytänyt sivupaketeista tarpeisiisi sopivaa?

Laita viestiä, niin annan sinulle tarjouksen sopivasta paketista.

Haluatko sivuillesi verkkokaupan?

Tutustu verkkokauppapaketteihin Verkkokauppa-sivulla.

Mitä mieltä asiakkaani ovat?

Ruokailo

Olen tyytyväinen lopputulokseen ja oikein nautin uudistetuista verkkosivuista. Yhteistyö oli sujuvaa ja sain nopeasti vastaukset esittämiini kysymyksiin. Jos Mari ei tiennyt jotain otti hän asiasta selvää. Mari ymmärsi mitä tarkoitin ja osasi selittää sen mitä en ymmärtänyt. Erityiskiitos tiukalla aikataululla suoritetusta miljöökuvauksesta.

www.ruokailo.fi

Charlotta Hyttinen

Ruokailo

Bluesan Oy

Yhteistyö Marin kanssa oli heti alusta alkaen helppoa ja vaivatonta. Hän ymmärsi toimialamme erityisvaatimukset hyvin ja kysyi tarvittaessa jos ei tiennyt. Toisaalta hän myös rohkeasti sanoi jos joku idea ei ollut hyvä tai toteuttamiskelpoinen. Suunniteltu aikataulu piti hyvin. Voin lämpimästi suositella Maria ja Internesiaa kotisivujen tekoon ja ylläpitoon.

www.bluesan.fi

Harri Paasovaara

Bluesan Oy

Lauran Trimmaamo

Olemme todella tyytyväisiä Marin tekemän uusitun kotisivun ulkonäköön ja toimivuuteen sekä verkkokauppaan.

Mari osasi hienosti "lukea ajatuksiamme", kun yritimme sönköttää mitä muutoksia sivuille ja kauppaan halusimme.

Yhteistyö oli mutkatonta ja saimme kaikkiin kysymyksiin vastaukset nopeasti ja selkeästi.

Mari myös auttoi päätöksissä antamalla ammattilaisen mielipiteen niistä ideoista ja ajatuksista, mitä itse emme osanneet helposti päättää.

Halusimme helpottaa samalla omaa tulevaa työtaakkaa ja jatkossa Mari hoitaa myös sivujen ja sen lisäosien päivitystyöt meidän puolesta.

Suosittelemme lämpimästi Maria ja Internesiaa sekä sivujen että niiden ylläpitopäivitysten yhteistyökumppaniksi.

www.trimmaus.net

Laura Vehviläinen & Tiina Roponen

Lauran Trimmaamo

HR-Boosti Oy

Mari otti kotisivuprojektista hyvän kopin heti alusta lähtien. Yhteistyö ja yhteydenpito oli helppoa, sujuvaa ja välitöntä. Marilla oli positiivinen ja aktiivinen hyvän fiiliksen ote projektin alusta loppuun asti. Pystyin luottamaan Marin asiantuntijuuteen ja olen todella tyytyväinen myös lopputulokseen.

www.hrboosti.fi

Suvi Matinlauri

HR-Boosti Oy

HierontaStudio Säde

Olen oikein tyytyväinen kotisivuihini. Marin kanssa oli helppo asioida sähköpostitse ja hän sai nopeasti kiinni siitä mitä halusin sivuiltani. Sivut ovat kauniit ja yritykseni näköiset. Hinnoittelu kotisivupaketille oli selkeä. Voin lämpimästi suositella Maria kotisivujen tekijäksi.

www.hierontastudiosade.fi

Riikka Pentikäinen

HierontaStudio Säde

Kultakiila Oy

Työskentely ja yhteydenpito Marin kanssa oli sujuvaa ja välitöntä alusta lähtien. Tyhmimpiinkin kysymyksiin sai selkeät vastaukset. Muutenkin palvelu oli asiakaslähtöistä ja niinpä sivuistakin tuli Marin avulla juuri meille sopivat.

www.kultakiila.fi

Laura Tennberg

Kultakiila Oy

Hoitola Laventeli

Marin yrityksellä Internesialla on hyvät, selkeät ja ymmärrettävät kotisivut ja hän tuntui luotettavalta yhteistyökumppanilta. Sekin on plussaa, että saimme Internesia kautta hyvän logon suunnittelijan. Olemme todella tyytyväisiä kotisivuihimme ja logoomme.

www.hoitolalaventeli.fi

Angelika Maasikmäe & Catalina León Urpala

Hoitola Laventeli

Haluatko kysyä lisätietoja?

On selvää, että tyylikäs ja mieleenpainuva kotisivu on yritykselle iso apu. Ulkoasu on kuitenkin vain puolet toteutuksesta! Varmistan että yrityksesi kotisivut ovat käyttäjäystävälliset ja toimivat juuri niin kuin haluat niiden toimivan. Suunnittelen toteutuksen kanssasi alusta loppuun, jotta varmistumme että lopputulos on parempi kuin odotit.