Palvelut / Kotisivut

Kotisivut yritykselle tai yhdistykselle

Kotisivut yritykselle tai yhdistykselle

Internesia suunnittelee ja toteuttaa tyylikkäät verkkosivut asiakkaan tarpeiden mukaan yrityksille ja yhdistyksille. Kauttani saat kaiken tarvittavan sivuillesi: tyylikkään ulkoasun, sisällönhallintajärjestelmän ja/tai ylläpitopalvelut, hakukoneoptimoinnin ja kävijäseurannan sekä yhteistyökumppanimme kautta myös logon, domainin ja webhotellin. Autan myös jos tarvitset apua esimerkiksi sosiaalisen median tai Googlen mainonnan kanssa.


Referenssejä

Katso lisää referenssejä


Kotisivupaketit

Paketti sisältää:
Sisällönhallintajärjestelmän asennuksen palvelimelle (WordPress)
Tarvittavien ilmaisten lisäosien asennuksen sisällönhallintajärjestelmään
Tyylikkään responsiivisen (mobiiliystävällisen) sivupohjan asennuttuna (arvo n. 50-60 € + alv.)
Sisällön (tekstit ja kuvat) syöttämisen sivustolle
Hakukoneoptimoinnin
Kävijäseurannan
Sisällönhallintajärjestelmän käytön opastuksen sähköpostitse/puhelimitse

Hinta kotisivupaketille alkaen 460 € + alv.

Lopulliseen hintaan vaikuttaa sivuston laajuus ja sisältö. Kerro minulle millaisille kotisivuille sinulla on tarve, niin annan sinulle tarjoukseni niiden toteuttamisesta! Pyydä tarjous kotisivuista.

Hoidan puolestasi


Sivuston suunnittelun ja toteutuksen
Sisällön tuoton (lisäpalvelu)
Domain-nimen varauksen
Palvelintilan (webhotelli) varauksen
Sivuston julkaisun
Käytön opastus sähköpostitse/puhelimitse (sisältyy paketteihin) / käyttökoulutus (lisäpalvelu)
Ylläpidon tarvittaessa (lisäpalvelu)


Miksi tilaisit kotisivut Internesiasta?

sivusi toteuttaa ammattilainen
sivujesi tekijällä on yli 10 vuoden kokemus kotisivujen toteuttamisesta ja ohjelmoinnista
saat hyvää, ystävällistä ja joustavaa asiakaspalvelua
asioit aina yhden ja saman henkilön kanssa
tuet pienyrittäjää


» Pyydä tarjous kotisivuista «

Asiakaskokemuksia

Suomen Lapsiparkki - Responsiivisten kotisivujen suunnittelu ja toteutus. Sisällönhallintajärjestelmä. Suomen Lapsiparkin kotisivujen toteutus


"Internesian sivuilla oleva suuntaa-antava hintalaskuri helpotti kotisivujen hinnan arvioimista. Mariin sai helposti yhteyden ja kotisivujen toteutus ja yhteydenpito oli sujuvaa. Muutoksiin ja pilkunviilaukseen Mari suhtautui kärsivällisesti. Lopputulos oli sellainen kuin toivoin. Aion myös tulevissa kotisivutarpeissa käyttää Internesian palveluita."

- Minna Jokela / Suomen Lapsiparkki

Kauneushoitola Saaga Helsinki - Responsiivisten kotisivujen suunnittelu ja toteutus. Sisällönhallintajärjestelmä. Kauneushoitola Saaga Helsingin kotisivujen toteutus


"Työskentely Marin kanssa oli helppoa ja asiat tapahtui niin kuin oli sovittu. Muutoksiin suhtauduttiin kärsivällisyydellä ja asiakasta kunnioittaen. Olen todella tyytyväinen sivuihini."

- Tanja Palosaari / Kauneushoitola Saaga Helsinki

Hoitola Laventeli - Responsiivisten kotisivujen suunnittelu ja toteutus. Sisällönhallintajärjestelmä. Hoitola Laventelin kotisivujen toteutus


"Marin yrityksellä Internesialla on hyvät, selkeät ja ymmärrettävät kotisivut ja hän tuntui luotettavalta yhteistyökumppanilta. Sekin on plussaa, että saimme Internesia kautta hyvän logon suunnittelijan. Olemme todella tyytyväisiä kotisivuihimme ja logoomme."

- Angelika Maasikmäe & Catalina León Urpala / Hoitola Laventeli

Vanhan Käpylän VPK - Responsiivisten kotisivujen suunnittelu ja toteutus. Sisällönhallintajärjestelmä. Jäsenosio. Keskustelufoorumi. Vanhan Käpylän VPK:n kotisivujen uudistus


"Uudet nettisivut suunnitteli ja toteutti Internesian Mari Rajaniemi, Joomlan alustalle. Häneltä saimme hyvää ja asiantuntevaa palvelua ja keskellä ennätys helteitä täysin aikataulussa, joten on paikallaan antaa onnistuneesta projektista iso kiitos Marille!"

- Auvo Nahkuri / Vanhan Käpylän VPK