Kotisivut
Verkkokaupat
Ohjelmointi
Valokuvaus

Hei!

Etsitkö kotisivuillesi tekijää, joka oikeasti ymmärtää pienyrittäjän tarpeita? Haluaisitko verkkokaupan, mutta sen toteuttaminen tuntuu liian hankalalta? Toivotko löytäväsi pitkäaikaisen luottokumppanin, joka ajattelee asioita sinun puolestasi? Ihailetko muiden kauniita kuvia, mutta omat kuvasi aina epäonnistuvat? Tulit oikeaan paikkaan. Toteutan yrityksellesi selkeät, tyylikkäät ja toimivat verkkosivut ja verkkokaupan!

Tutustu palveluihini ja ota yhteyttä, niin jutellaan lisää.

Mari Rajaniemi – yrittäjä Internesian takana

Kauttani saat kaiken tarvittavan verkkosivuillesi. Suunnittelen ja toteutan tyylikkäät kotisivut asiakkaani tarpeiden ja toiveiden mukaan yrityksille ja yhdistyksille.

Toteutan yrityksellesi toimivan verkkokaupan tai autan sinua kehittämään olemassa olevaa verkkokauppaasi. Verkkokaupan voi luoda osaksi kotisivuja lisäosalla tai rakentaa kokonaan oman kokonaisuuden.

Toteutan dynaamisia tietokantapohjaisia web-sivustoja ja tietojärjestelmiä PHP-ohjelmoinnilla. Teen myös yksilöllisesti räätälöityjä ohjelmistoja toiveiden mukaan.

Onko sinulla tarvetta tyylikkäälle henkilökuvalle? Haluaisitko kotisivuillesi kuvituskuviksi jotain omaa kuvapankkikuvien sijaan?

Miksi tilaisit palveluita Internesialta

Miksi Internesia?

Miksi tilaisit palveluita Internesialta?

REFERENSSIT

Etkö tiedä mistä aloittaisit?

Lataa tekemäni ilmainen Kotisivujen ostajan opas. Oppaan luettuasi tiedät mitä kotisivujen hankinnassa on hyvä ottaa huomioon. Oppaassa on tietoa mm. verkkotunnuksista, webhotelleista ja sisällönhallintajärjestelmistä.

Haluatko tarjouksen tai kysyä lisätietoja?

On selvää, että tyylikäs ja mieleenpainuva kotisivu voi olla yritykselle iso apu. Ulkoasu on kuitenkin vain puolet toteutuksesta! Varmistan että yrityksesi kotisivut ovat käyttäjäystävälliset ja toimivat juuri niin kuin haluat niiden toimivan. Suunnittelen toteutuksen kanssasi alusta loppuun, jotta varmistumme että lopputulos on parempi kuin odotit.