Kotisivut
Verkkokaupat
Ohjelmointi
Valokuvaus

Hei!

Tuntuuko it-alan jutut vaikeilta? Etsitkö kotisivuillesi tekijää, mutta et oikein edes tiedä mistä aloittaisit? Haluaisitko yrityksellesi verkkokaupan, mutta pelottaa, että mitä siitäkin tulee? Ihailetko muiden kauniita kuvia, mutta omat kuvasi aina epäonnistuvat? Tulit oikeaan paikkaan, minä osaan nämä kaikki ja voin auttaa sinua! Tutustu rauhassa palveluihini ja ota yhteyttä kun tuntuu, että olen oikea tekijä sinulle ja yrityksellesi.

Mari Rajaniemi – yrittäjä Internesian takana

Suunnittelen ja toteutan tyylikkäät kotisivut asiakkaani tarpeiden ja toiveiden mukaan yrityksille ja yhdistyksille. Kauttani saat kaiken tarvittavan verkkosivuillesi.

Tarjoan osaamistani niin verkkokaupan perustamiseen kuin kehittämiseenkin. Verkkokaupan voi luoda osaksi kotisivuja lisäosalla tai rakentaa kokonaan oman kokonaisuuden.

Toteutan dynaamisia tietokantapohjaisia web-sivustoja ja tietojärjestelmiä PHP-ohjelmoinnilla. Teen myös yksilöllisesti räätälöityjä ohjelmistoja toiveiden mukaan.

Onko sinulla tarvetta tyylikkäälle henkilökuvalle? Haluaisitko kotisivuillesi kuvistuskuviksi jotain omaa kuvapankkikuvien sijaan?

kotisivut-yritykselle-internesia-lahti

Miksi Internesia?

Miksi tilaisit palveluita Internesialta?

REFERENSSIT

Etkö tiedä mistä aloittaisit?

Lataa tekemäni ilmainen Kotisivujen ostajan opas. Oppaan luettuasi tiedät mitä kotisivujen hankinnassa on hyvä ottaa huomioon. Oppaassa on tietoa mm. verkkotunnuksista, webhotelleista ja sisällönhallintajärjestelmistä.

Haluatko tarjouksen tai kysyä lisätietoja?

On selvää, että tyylikäs ja mieleenpainuva kotisivu voi olla yritykselle iso apu. Ulkoasu on kuitenkin vain puolet toteutuksesta! Varmistan että yrityksesi kotisivut ovat käyttäjäystävälliset ja toimivat juuri niin kuin haluat niiden toimivan. Suunnittelen toteutuksen kanssasi alusta loppuun, jotta varmistumme että lopputulos on parempi kuin odotit.